School

School.. Tja, wat zal ik zeggen? O, wat mis ik de vakantie! Het heerlijk luieren, zonnen, zwemmen, met vrienden afspreken. Mmmmm… Maarja die tijd is voorbij.
Ik zit nu in m’n examenjaar en ineens blijkt dat we vorig jaar slecht les hebben gehad, en we dus achter lopen op de stof voor het examen. Ja.. Lekker handig was het eerste wat ik dacht. Kom je nu mee. Maar goed we moeten dit examen halen, dus we gaan er maar tegenaan. Dit is wel een heel erg zeur berichtje geworden, maar ik wil gewoon dat jullie weten waarom ik zo weinig post. Ik vind het echt heel erg jammer en mis het echt iedere dag. Als ik tijd heb ga ik snel weer dingen posten en dat zal dit weekend zijn. Want mijn H&M pakketje is binnengekomen en ook heb een paar hele leuke outfits voor eens een outfit post!

20120918-222339.jpg
Ik moet nu dus echt heel hard werken voor school jammer genoeg. Maar ik ga een planning maken zodat ik weer kan bloggen. Ik heb een idee dat ik er gewoon een paar daagjes over ga doen om een post te schrijven. In plaats van in een keer zoals ik nu altijd deed.

Het spijt me echt heel erg en ik ga echt heel erg m’n best doen om weer regelmatig te posten!

Missen jullie de vakantie?

Een gedachte over “School

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: